Politică

PCRM şi-a prezentat programul pentru tineret

14 octombrie 2010 14:09
Vizualizări: 796
0

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a prezentat, joi, 14 octombrie, propriul său program pentru tineret sub denumirea de “Oferta PCRM pentru TINEri!“, care urmează să fie îndeplinită pe parcursul următorilor patru ani

“Noi nu considerăm că propunerile sunt populiste, deoarece aceste propuneri care se bazează pe experienţa noastră de guvernare pe o perioadă de opt ani, pe politicile realizate de noi timp de opt ani, pe ideile pe care le-am auzit de la tinerii din întreaga ţară“, a declarat candidatul la funcţia de deputatul pe listele PCRM, Grigore Petrenco.

Sursa citată a accentuat că propunerile lansate sunt foarte necesare şi actuale, pentru că “reprezentanţii actualei guvernări are o impotenţă la capitolul creaţie în plan de realizare a politicilor de tineret“. “Astăzi tineretul este acea categorie care a suferit cel mai mult de pe urma acestei guvernări, de pe urma politicilor Alianţei pentru Integrare Europeană“, a declarat în acest context Petrenco, specificând că “promisiunile făcute tinerilor cu un an în urmă de către partidele de dreapta nu au fost realizate nici în măsură de 5%“.

Petrenco a constatat că “realizările“ coaliţiei liberal-democrate în sfera politicilor de tineret au fost “reducerea locurilor bugetare în instituţiile de învăţământ, reducerea burselor pentru unele categorii de studenţi, anularea garanţiilor sociale pentru tinerii specialişti şi multe altele“.

Programul “OFERTA PCRM pentru TINEri!“ conţine cinci puncte şi prevede asigurarea accesului liber la studii pentru tineri, acordarea garanţiilor sociale pentru tineri şi familiile tinere, consolidarea şi dezvoltarea sectorului asociativ de tineret, precum şi încadrarea în câmpul muncii a tinerilor absolvenţi.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
Cod video
La aceeaşi temă
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool