Politică

PCRM îşi asumă responsabilitatea să îmbunătăţească condiţiile în căminele studenţeşti

14 octombrie 2010 14:22
Vizualizări: 834
0

Politicile de tineret propuse de Partidul Comuniştilor din Republica Moldova, cu denumirea “OFERTA PCRM pentru TINEri!“, prevăd în special, îmbunătăţirea condiţiilor de trai în campusurile studenţeşti.

Partidul care se află acum în opoziţie îşi asumă responsabilitatea ca în cazul venirii la putere să facă restaurare deplină a căminelor studenţeşti şi a infrastructurii aferente acestora. Totodată, programul PCRM pentru politicile de tineret prevede “conectarea tuturor căminelor studenţeşti la internet gratuit, dotarea fiecărui cămin studenţesc cu minim o clasă de calculatoare“.

Îmbunătăţirea condiţiilor de trai în campusurile studenţeşti este una dintre prevederile politicilor de tineret prezentate joi, 14 octombrie, de PCRM cu denumirea “OFERTA PCRM pentru TINEri!“.

Programul prezentat de PCRM conţine cinci puncte şi prevede; asigurarea accesului liber la studii pentru tineri, acordarea garanţiilor sociale pentru tineri şi familiile tinere, consolidarea şi dezvoltarea sectorului asociativ de tineret, precum şi încadrarea în câmpul muncii a tinerilor absolvenţi.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
Cod video
La aceeaşi temă
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool