Politică

Directorul OMEGA: I-aş recomanda lui Ghimpu să nu agraveze soarta sa deloc de invidiat

17 noiembrie 2010 17:47
Vizualizări: 1076
0

“Calific paşii Preşedintelui interimar, Mihai Ghimpu, drept un atac direct asupra valorilor democratice“, a declarat directorul agenţiei OMEGA, Alexandr Petkov, în legătură cu agresarea grupului de filmare al agenţiei în cadrul întrevederii electorale a lui Mihai Ghimpu.

“Bodyguarzii lui Ghimpu au declarat clar că au indicaţii să împiedice prezenţa mass-media la întâlnirile lui Ghimpu cu alegătorii. După ameninţările de ieri, este evident că acest ordin a fost dat pazei de corp de către Ghimpu personal. Probabil, acest “luptător pentru valorile liberale“ are probleme în cunoaşterea democraţiei, de aceea i-ași recomand ca, măcar spre finalul carierei sale lipsite de glorie, să mai citească ceva cărţi“, a declarat Petkov.

“Vreau să-i amintesc lui Ghimpu că genocidul din lunca Prutului comis de acesta, “trage“, cel puţin, la pedeapsă pe viaţă. De aceea, i-aş recomanda să nu-și agraveze soarta“, a adăugat directorul agenţiei multimedia OMEGA, în legătură cu atacul asupra grupului de filmare a agenţiei, care a avut loc la indicaţia Preşedintelui interimar, Mihai Ghimpu.

“De asemenea, îmi exprim regretul în legătură cu acţiunile ilegale ale ofițerilor Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, care este întreţinut din banii contribuabililor şi vreau să amintesc că îndeplinirea ordinilor criminale ale conducerii nu îi scutește de responsabilitate“, a concluzionat Petkov.

Miercuri, paza de corp a Preşedintelui a aplicat forţa în adresa echipei de jurnalişti ai agenţiei OMEGA, încercând să defecteze camera video, doar pentru a interzice accesul echipei de filmare a agenţiei la întâlnirea electorală a lui Mihai Ghimpu. Incidentul a avut loc după ce în ajun Ghimpu a dat indicaţii directe bodyguarzilor săi să nu permite jurnaliştilor agenţiei OMEGA să se apropie de el.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
La aceeaşi temă
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool