Externe

Politologul român consideră că România a pierdut prin susținerea Alianței (AUDIO)

1 decembrie 2010 9:58
Vizualizări: 1150
0

Cunoscutul politolog român, președintele Asociației Pro-Democrația, Cristian Pârvulescu, a declarat pentru un portal de știri din România că Bucureștiul a pierdut prin susținerea Alianței de guvernământ din Moldova, constituită din partidele lui Ghimpu, Lupu, Filat și Urechean.

„Dacă e să discutăm la rece – România a pierdut”, a declarat Pârvulescu, comentând eficiența investiției politice a României în guvernarea de la Chișinău. ”Practic, majoritatea susținută de România nu s-a dovedit suficient de eficientă”, a remarcat politologul. În același timp, Pârvulescu consideră că necătând la eșecul repurtat, România va continua să susțină această Alianță și un guvern al acesteia.

Anterior, presa de la Chișinău a mediatizat pe larg faptele prezentate de publicistul român Eduard Ovidiu Ohanesean, care  susține că consilierul principal al lui Mihai Ghimpu, considerat și ”eminența cenușie” a acestuia, Dan Dungaciu, este ofiţer activ al Serviciului de Informaţii Externe al României. Aceeași sursă susține a prezentat copia Fișei personale din Serviciul Român de Informații (SRI), sub numărul 1899, a agentului KANT cu fotografia actualului premier al Moldovei, Vladimir Filat.

Încă în ajunul campaniei electorale din 2009, cunoscutul jurnalist din Moldova, Dmitrii Ciubaşenco, care până nu demult a activat în calitate de corespondent al Agenţiei Reuters, a declarat că Partidul Liberal Democrat din Moldova, condus de Vladimir Filat, alături de Partidul Liberal, condus de Mihai Ghimpu, sunt formaţiuni dirijate din România.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
Cod video
La aceeaşi temă
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool