Politică

Media-holdingul controlat de premierul Filat susține că Marian Lupu adună studenți în centrul capitalei contra unei sume de bani

24 decembrie 2010 9:54
Vizualizări: 1731
0

Postul privat Publika TV a lansat, vineri, o știre prin care susține că președintele PDM, Marian Lupu, este organizatorul unor acțiuni cu atragerea studenților contra sumei de 20-40 lei ora.

Potrivit Publika TV, în mai multe universităţi au fost afişate anunţuri despre angajarea pentru şase ore, a o sută de studenţi în vederea organizării unui flash mob. Potrivit anunţului, tinerii ar urma să fie plătiţi cu câte 40 de lei pentru o oră în ziua de 26 decembrie şi cu câte 20 de lei pe oră pe data de 28 decembrie.
Unul din liderii PDM, Valeriu Lazăr, a respins presupusa legătură între formațiunea lui Lupu și aceasta acțiune.

Postul privat de televiziune PublikaTV, declarat un post independent, este cunoscut prin promovarea Partidului Liberal-Democrat din Moldova, condus de Vladimir Filat. Știrea de la PublikaTV a fost difuzată exact după ce o altă instituție media controlată de Filat – stireazilei, a difuzat o știre cu același conținut și la același subiect.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
La aceeaşi temă
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool