Politică

Partidul Democrat respinge informațiile difuzate de media-holdingul controlat de premierul Filat

24 decembrie 2010 12:54
Vizualizări: 1539
0

PDM respinge orice legătură, atribuită de instituțiile media, controlate de liberal-democratul Filat, precum că PDM ar racola contra plată studenți pentru participarea la un flash-mob.

Serviciul de presă PDM susține că ”oricine poate avea intenții sau dorințe de a veni în susținerea PD din simpatie sau alte motive”. ”Dar, PD nu are nicio legătură cu organizarea acestor acțiuni”, a comunicat serviciul de presă al PDM, contactat de agenție.

În ultimele zile două instituții media, controlate de liderul PLDM, Vladimir Filat – postul PublikaTV și structura media, afiliată PLDM, ”știreazilei”, au difuzat o știre cu același conținut, precum că președintele PDM, Marian Lupu, este organizatorul unor acțiuni cu atragerea studenților contra sumei de 20-40 lei ora.

Potrivit ultimei informații, difuzate de Publika TV, în mai multe universităţi au fost afişate anunţuri despre angajarea pentru şase ore, a o sută de studenţi în vederea organizării unui flash mob. Potrivit anunţului, tinerii ar urma să fie plătiţi cu 40 de lei pentru o oră în ziua de 26 decembrie şi cu contra 20 de lei pe oră pe data de 28 decembrie. Același post TV, care se declara independent, susține că în spatele acestei acțiuni este Marian Lupu.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
La aceeaşi temă
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool