Politică

TOP 2010: BUSINESSMANUL ANULUI – Profiturile financiare ale lui Ghimpu s-au dublat în doar un an de preşedinţie

10 ianuarie 2011 8:29
Vizualizări: 1693
0

În perioada în care Mihai Ghimpu a ocupat două funcţii supreme în stat – cea de Preşedinte al Parlamentului şi de Preşedinte interimar al Moldovei, profiturile sale s-au dublat.

Potrivit declaraţiei pe venit depuse de Mihai Ghimpu la Comisia Electorală Centrală, în ajunul alegerilor parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010, Ghimpu a indicat dividende de 500 mii lei din afacerea sa - compania “Eurosim“.

În comparaţie cu declaraţia pe venit depusă de el în 2009 pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie şi pentru anticipatele din 29 iulie, dividendele şi respectiv, profitul din această afacere s-a dublat. Atunci, Mihai Ghimpu a indicat dividende din “Eurosim“ de 251 992 lei.

Mihai Ghimpu a fost ales în funcţia de Preşedinte al Parlamentului în urma repartizării prin algoritm a funcţiilor de stat între membrii Alianţei pentru Integrare Europeană. Mai târziu, Ghimpu a preluat şi interimatul prezidenţial, după ce camaradul său de coaliţie, Marian Lupu, nu a fost ales în funcţia de Preşedinte al Moldovei.

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
 
Загрузка...
SEO monitor
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Stiri
Free Page Rank Tool